Tijd om met zijn allen werk te maken van energiebesparing. (het duurt mij veel te lang!)

  • U heeft plannen voor een bewustwordings stimulans bij u in de buurt?
  • U kan in het komende koude seizoen 5 weken tijd vrij maken om wel 100 deelnemers te coachen in hun besparingsgedrag (10 uur per week)
  • U heeft zelf gevoel voor excel en wordpress – of de juiste collega’s binnen handbereik

Het concept van de WATTstrijd wordt vrijgegeven. U mag daar volledig vrij mee aan de slag. Onder uw eigen vlag. Een jarenlang beproefd concept voor besparingswedstrijden. Ingezet voor buurtwedstrijden en in het voortgezet onderwijs.
Het is eigenlijk een wedstrijd tegen je eigen gewoontes. Besparingsgedrag inslijten kost namelijk tijd en inspanning. Daarom 5 weken lang besparen op je elektra en gasverbruik.

Er wordt gebruik gemaakt van uw eigen aparte website als middelpunt van alle communicatie. Met gestandaardiseerde online-formulieren voor het doorgeven van de meterstanden.
De tussenstanden en individuele grafieken zijn allemaal op de site terug te vinden. Net als de prikkelende blogs en opdrachten.
De begeleiding en coaching kan best intensief via de mail en blog. Dat persoonlijke contact met alle deelnemers is een echte stimulans.

Bekijk als voorbeeld de wedstrijdpagina van de laatste WATTstrijd.

Training is vol. Volgend jaar in september weer. Of op aanvraag.

Dit najaar wordt u getraind in de  WATTstrijd. Op donderdag 28 september vanaf 10:30
En dan mag u buurtwedstrijden begeleiden op  elke plek in  Nederland.
Locatie: De Rietschoot in Koedijk.

Deelname kost niets als u met de OV fiets of bus komt. Komt u met de auto dan betaald u €50,- pp. Hebben we de onkosten voor de locatie en lunch er ook weer uit.

Voor de trainingsdag krijgt u huiswerk. U zult gevraagd worden om alvast een site te kopiëren/ of uit te zoeken, een mailadres aan te maken en zo nog wat zaken. Dan werken we die trainingsdag niet aan die regeldingen, maar de inhoud. En hoe het rekenwerk in elkaar zit. De achterkant van een wedstrijd is vaak best ingewikkeld. U hoeft niet alles na te rekenen. Maar u moet wel weten hoe het in elkaar steekt.

Neemt u iemand mee die verstand heeft van de digitale zaken, als u veel verstand heeft van de communicatie/educatiekant? Is ook veel gezelliger in de trein.

Aanmelden voor 15 september – kan niet meer

Mail wie je bent, met wie je komt, hoe je komt en een apart nieuw hotmailadres naar info@belevenisonderwijs.nl.

 

 

 

FAQ mbt de training